tiistai 20. elokuuta 2013

Kakrut KV-valioiksi



Ballerina & Laikka saatiin kv-valioiksi viikonloppuna Tallinnassa.

Meillä oli kolme näyttelyä,perjantaina ryhmänäyttely,mistä Ballukka nappasi sertin ja valioitui.

Lauantaina oli sitten kansanvälinen näyttely ,ja toiveet olivat korkealla,kunnes Laikka tuli aamulenkiltä kolmejalkaisena,joten draamaa järjesti vesseli taas kerran.

Suunnitelmat menivät uusiksi ,ei siis kävelty stadionille vaan mentiin autolla,vaikka Laikka alkoi jo kävellä neljällä jalalla,riskeihin ei ollut varaa,ja siitä suoraan näyttelyn lääkärin puheille.Antoi pojalle lääkkeen ja käski kylmällä kääreellä kaksi päivää hoitaa hieman turvonnutta jalkaa.

Händlerin pinna oli HIEMAN kireällä,poika onneksi toipui,mutta esittelin sitä varovaisesti,en tutulla temmolla vaan ravautin kävelyvauhtia,ja ei mitä tuomari ihastui ja leipoi pojasta intin.

Ballerinan kanssa ei tarvinnut täristä,kyllä  se oli helppo esitellä,ja sieltä se intti tuli myös,sitten pystyin jo tuulettamaan!!!!!!!!!!!!!!

Sunnuntaina oli kiva mennä kehiin ja nauttia,tuomari oli mahtava,kun Laikan kanssa kehään pääsin,sanoi minulle ja kehäsihteeille että nyt tuli rotu ,jonka hän toivoisi terrieriryhmään(siis samaa mieltä kuin minä),piti ländereistä niiden parroista

ja terrieriulkonäöstä,kirjoittikin arvosteluihin molemmille komeasta parrasta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti