lauantai 20. kesäkuuta 2015

CIERIMON C:t 16.06.2015Caramba soikoon, olipahan vääntö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viikonlopun hermoilujen jälkeen viimein tiistaina alkoi tapahtua,eli lämmöt laskivat
maagisen 37 alle 36.8 jeeeeeee. 12 tuntia avautumisen jälkeen alkoi ensimmäiset oikeat työnnöt.

Poika nimeltä Päivi syntyi 22.30 ja urakka oli melkoinen niin Ballerinalla kuin kätilöillä.
Pääkätilö Päivi sai pojan vedettyä usean yrityskerran jälkeen ulos siis CARAMBA soikoon sanoisi Tex Willer!!!!!!!!! onnistuttiin!!!!!!!!!
tämän pojan nimeksi tulee siis Cierimon Caramba,oli muuten kohdusa melkoinen futaaja ja eläväinen otus,mielenkiinnolla odotetaan millainen sankari tästä tuleekaan.
Siinä sitten kätilöiden taivastellessa suloista pentua tulikin sieltä tyttö ihan huomaamatta,niin me naiset maailmaan tullaan,helposti ja keveästi.............ei millään rytinällä
Minni tyttö onkin melkoisen pullea tapaus,siis laihtua pitää missi mittoihin tämän neidon ,no pientä pennun pyöreyttä vaan.......
vielä saman vuorokauden sisällä saapui sitten Ruuti-poika ,isoisoäidin merkein,näin ne vaan periytyy nämä värit
.Ines-neiti antoi odottaa itseään siten tunnin,ja tätä kaunotarta kyllä kannatikin odotella,on sen verran upeat merkit neidolla.
tässä välissä alkoi väsymys painaa Ballerinaa ja kätilöitä,ei kun kahvia ja nutrigeel plussaa sekä äidinmaidonvastiketta truutalla ,niin jaksetaan ,kätilöt joivat kahvit ei siis ballukka.
Tankkauksen jälkeen alettiin kävely että saataisiin vauhtia synnytykseen,no sitten kävi niin että omenapuun alle tupsahti Helinä-Keiju ihan tosta vaan,onneksi Päivi oli ajan hermolla ,kun pyyhkeen ja saksien kanssa meidän takana käveli,saatiin siis kolmas narttu kahden tunnin odotuksen jälkeen maailmaan !!!!!!!!!!!!
Yksi pentu tuntui vielä tosi kaukana emon kohdussa, sitä sitten punnerrettiin tunti ja pieni Urho-poika sitten tuli viimeisenä.......


Kaikki pennut voivat hyvin,niiden painot ovat nousseet hyvin,ovat rauhallisia otuksia,kitinää ei pesästä kuulu,joten varmaankin tyytyväisiä elämäänsä.
Ballerinalle tuli keskiviikkona voimakkaita jälkisupistuksia,kouristeli niin pahasti että vietiin se lääkäriin tarkastukseen,kalkit ok,eikä tulehdusta,mutta antipiootit kaiken varalle,nyt on emokin jo toipunut joten tästä on hyvä jatkaa....


ISO  Kiitos pääkätilö Päiville ja kirjuri Ellulle, että saatiin vekarat maailmaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti