perjantai 19. huhtikuuta 2013

ValioitumistaVaasan kansäinvälisessä näyttelyssä Ballerinasta tuli Suomen & Tanskan Valio samalla kertaa,sillä Tanskan sertit jäävät ns roikkumaan,alle 2-vuotiaalla koiralla,ja Ballukka marraskuussa Herningenissä sertin sai.

Hauskinta tässä on että Vaasan tuomari antoi Ballerinan ensimmäisen sertin Helsingissä 2011,kun tyttö oli vasta 9 kk vanha ja nyt tämän valioitumissertin.

Pääsimme esiintymään myös ryhmäkehään,ja Ballerina pärjäsi loistavasti ollen 7 parhaan joukossa,joten tuli mukava fiilis,että josko ländereitäkin aletaan sijoittaa,sillä kyllä länderit yleensä kätellään heti ulos.

Onhan tämä 9-ryhmä mihin kuulutaan kaikista haastavin,siellä todella upeita oikein ns näyttelyrotuja,hienoine karvoineen,ja sitten tälläinen rakkikoirannäköinen yksilö niiden joukossa.

Popeda(Cierimon Barokki) jatkaa valioitumisiaan,oli Eestissä ja sertin nappasi,pojalla on jo kolme valiotitteliä nimensä edessä ja ikää juuri toi 2-vuotta,mihin se vielä ehtiikään.Olen kasvattajan iloinen että poika on näyttelyitä harrastavassa perheessä,jotka ovat kovia matkustamaan,ja ovat valmiita koiransa mukaan ottamaan.

Näin saadaan rotua tunnetuksi myös muissa maissa.......Tässä Laikan ja minun taidonnäyte kuinka matolla olevia jätösten jälkiä yritetään välttää,Laikka Vaasassa päätti että hän ei likaisilla matoilla kulje

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti